Ny vecka,Nya tag.

Godmorgon er!

Jaha,Måndag och ny vecka igen då.Helgen har som vanligt rusat iväg! Men har haft en fin,fin helg så ska inte klaga!
I Fredags hann vi inte med värst mycket eftersom Daniel jobbade.I Lördags grillade vi med grannar och var ute till sent på kvällen och busade:) Ytters trevligt var det! På Söndagen satt vi mest bara ute i blåsten och drack kaffe.Men givetvis trevligt det också:)
Har inte varit en jätte händelserik helg,ok.Men det behövs som sagt inte mycket för att göra en Linda glad! XD

Detta med att sluta röka och trappa ner på kaffet går sådär,må jag säga :S Försöker verkligen men ack så svårt det är när man nada motviation har (tbode ju ha det ) och inte är en sådär mega stark människa. Men idag så har jag gett mig FAN PÅ att iallafall försöka! Ta något bloss då och då istället för att röka en hel direkt.Klarar jag detta så är jag sannerligen stolt över mig själv! Dom som känner mig VET hur mycket jag röker!
Så kom igen nu mina vänner.Heja på mig!Tro på mig! Give me som Loooooove! ;D



Kramar!

+

Godmorgon mina vänner!

Återigen,förlåt för en dålig uppdatering.Jag reser på mig igen och igen oich har iallafall inte riktigt gett upp helt ännu!;)

Men tänkte bara skriva lite snabbt ut att igår blev det konstaterat:  "GRAVID"!!

Har haft det på känn hela tiden,men givetvis är det väldans pirrigt när man står där med testet i handen och ska få reda på resultatet!:)

Vill väl egentligen inte skrika ut detta till alla direkt,men eftersom jag vet att det bara är 2-3 stycken som läser min blogg så kändes det inte så farligt,haha! Hade det varit Facebook så hade det varit andra bullar XD

Så ja,nu ska man med all sin kraft förska sluta röka och trappa ner en jäkla massa på kaffet!Vet faktiskt inte alls hur det ska gå eftersom jag absolut inte är en stark person med bra motivation till något.Men fan...visst tusan ska jag väl klara det?! Heja,heja,heja,heja!:)

Så,nu vet ni mina 1,2 eller 3 läsare! Kändes lite skönt att få ropa ut iallafall!:D

Kramar!

"Ja,vi elsker dette landet...."

Godmorgon mina vänner!

17 Maj idag då.Norges nationaldag.Känns lika surt vart enda år då man sitter fast här men så gärna vill umgås och vara med sin älskade släkt i Norge.Men det är ju helt enkelt bara att göra det bästa utav situationen och önska sina nära och kära i grannlandet en toppendag!:)

Måndag och ny vecka då.Helgen flög som vanligt förbi med storm fart!Hade ni några roliga planer?
Här hände det som vanligt inte mycket,men igår blev en glad dag för Linda!;) Nämligen så att jag fick en kamera som tidig födelsedagspresent,och så mycket som jag tjatat och klagat på min gamla så kan ni ju gissa hur glad jag blev?:D
Så igår bestod mestadels utav dagen med att springa runt och fota!Kul var det!:) Tänkte givetvis visa er några utav dom bästa korten!

Nä,dax att ta tag i städningen kanske?Alltid lika skönt att ha den avklarad,för ack så tråkigt det är!

















Kramar!

Helst slut i kropp och själ...

Ja,blä.Detta är nog den värsta natten och morgonen jag haft på länge!Har inte fått sitta still ordentligt förens nu!Sprungit som en halshuggen höna runt hela lägenheten och torkat bajs,plockat upp efter kattungar blahablaha.
Våran gamla hankatt Ikaros har nämligen blivit väldigt dålig i magen för sisådär hundraelfte gången så det bokstavligt talat bara sprutar ur röven på honom! Så ni kan ju förstår hur otroligt trevligt det är att vakna upp till en stank liknande döden och skit ta mig fan överallt.Och extremt busiga katter på det gör saken mycket bättre,Host!

Inte nog med det så vaknade jag upp inatt och mådde så obeskrivligt illa så jag trodde att jag skulle svimma av!Linda och illamående går inte alls ihop! Eftersom det inte gick att ligga i sängen i ett tyst och mörkt rum utan att behöva tänka på att spy,så trodde jag att det kanske var lättare att gå ner i soffan och titta på tv en stund.Men jag ångrade mig snabbt när jag öppnade sovrumsdörren och fick känna stanken av "döden". Det var ju bara att knalla tillbaka till sängen,sätta sig upp och tänka på annat.Gick som tur var över efter en stund och trött som jag var så somnade jag sittandes! XD

Gosh,vilket hemskt trevligt inlägg detta blev! Men hade faktiskt inget annat att berätta denna underbart soliga dag! (märk ironin) ;)

Kramar!

Raubtier- "Världsherravälde"

Jag är en riktig allätare när det kommer till musik och lyssnar på näst intill ALLT!Okej,kanske inte exakt allt,men mycket blandat:)

Denna låten här tycker jag är grymt bra! Smaken är verkligen som baken och den har fått ganska mycket dålig kritik.Men alla kan inte älska och tycka om samma saker;) Jag fastnade direkt iallafall!




Måste ju visa en annan sak också!
En kille som är GRYM på att sjunga med både kvinnlig och manlig röst!Ingen aning om hur han gör det men svårt att inte få rysningar!:)




En till....



Visst är han duktig?!

Onsdag

Hm,glömde faktiskt helt bort att blogga,ärligt! Glömmer bort ibland att jag ens har en blogg så vi skyller det på den dåliga uppdateringen!;)

Sitter här hemma och lyssnar på musik,och upptäcker hur fruktansvärt jobbigt det är att skriva samtidigt som man lyssnar på en bra låt och bara vill sjunga med!Blir liksom krock i skallen XD

Hänt sedan sist då? Hm,lika lite som innan :D Mest varit ute när vädret varit bra,suttit vid dumburken,fortsatt med det eviga städandet och bara varit helt enkelt.Skulle verkligen inte klaga om det hände något.Vad som helst!Är en människa som alltid uppskattar dom där små sakerna i livet:) Men,men man kan ju inte begära för mycket!Det som händer det händer...:)

Måste erkänna att jag faktiskt inte hade värst mycket att skriva idag heller.Måste ju vara fruktansvärt tråkigt att ens läsa om....Ingeting XD Jag är ensam hemma för gubben jobbar och Amelia är på dagis så svårt att det ens försöka berätta om något roligt som hänt.Kanske ploppar upp något senare!;)


Kramar!



En låt jag hittade härom dagen som jag helt plötsligt totally love!;)

Baka,baka liten kaka...

Precis vad jag och Amelia har fördrivit tiden med just nu! Hade så tråkigt så bestämde oss för att baka en liten sockerkaka:) Ganska tråkig kaka,men det var det receptet jag hittade som inte behövde ägg,vilket jag inte hade hemma:) Ingen aning om hur den smakar,men det lär märkas efter maten!;)

var ute ens väng förut med grannar,men ack vad det blåste.Var inte ett dugg varmt,vilket dom faktiskt hade lovat idag.Suck puck! Men,men.Hellre sol,moln och lite blåst än en massa tråkigt regn.

Märkte att jag visst inte hade så mycket att klottra ner just nu,så vi får höras senare!

!

Slänger in en bild på min lilla sötnos,som min syster fotade igår! <3

Kramar!

Crappy night.

Som rubriken låter,skit natt! Den har verkligen varit sömnlös på många sätt och vis.kissnödig fast man inte orkar gå upp,svettas som en gris,vrider och vänder på sig hela tiden bara för att försöka hitta en skön ställning att sov på,drömmar som väcker en fast inte fan kommer man ihåg ett skit vad man ens drömt om!
Hm,jaja.Ingen ide att klaga här inte.Upp måste man och dagen får ha sin gång!Sova kan man göra ikväll XD

Gubben är på jobbet nu.Amelia har ätit sin frukost redan,så nu sitter hon på golvet och leker med sin huvudlösa kanin och tusentals skor! :D
Ja,och mamma sitter här och gör absolut inget vettigt som vanligt!;)

Får se vad som händer annars idag.Solen som dom lovade ser jag dock inte men om vädret stämmer (händer inte alls för ofta) så ska den dyka upp senare under dagen.Så det blir väl till att vara ute så mycket som möjligt och njuta:)

Måste hämta mera kaffe!


Bye,bye!

Ute dag!

Yes,idag har det varit en fin,varm och solig dag.Det var sannerligen på tiden efter gårdagens regn och rusk!Såg lite mörkt ut imorses,men det sprack sannerligen upp.Inte klaga här inte! Så givetvis som alltid,så har det blivit en massa kaffe med härliga grannar:)

Har varit en lugn helg också.Med tanke på Lördagsvädret så fanns det inte mycket till val än att sitta inne.Var verkligen en riktig seg dag så den gick saaaakta.Men gör ju visserligen inget eftersom helgen som ofast flyger iväg fast man inte vill!

Imorgon börja en ny vecka och nya tag.Bara att gilla läget!:)

Hoppas ni alla haft en underbar helg!

Kramar!



Slänger in en bild på kissebebisar.Här var dom inte mer än 4-5 veckor,nu redan 10 veckor på Tisdag!Tiden går minsann fort:)

Godmorgon!

Jaja,jag vet.Världens tråkigaste rubriker,men har verkligen nada fantasi när det gäller dom! Kanske borde skriva inlägget först och sedan komma på rubrik? Fast den lär nog bli lika tråkig ändå kan jag gissa! XD

Klockan är inte så mycket ännu,så här hemma har det inte hänt ett dugg.Har hunnit med att vakna..knappt.Trött som en gnu!Amelia har ätit frukost och jag har torkat alla ytor som varje Fredag.Nu återstår bara dammsugning och dusch!

Fick föresten 4 kissemissar igår,precis som väntat! :D Gråa och randiga allihopa,men någon är mörkare och en annan lite ljusare:) Så nu har vi verkligen hela bygget fullt med djur!Men det är roligt med fyrfotade vänner och djurvän som man är....;)

Vore läge att bara dammsugningen nu kanske så man får det överstörkat!SÅ tråkigt ju,men har man städmani så har man.SUCK :S

Kramar!

PS: Får tillbaka min dator idag om min käre far har kommit ihåg den.Så då blir det lite mera kort här!:)

Full rulle!

Händer visst grejer här hemma!Medans jag skrev det förra inlägget så föddes det en kattunge här hemma:) Nemi är så väldans tyst så hörde absolut ingenting förens jag hörde ett svagt pipande från kattungen:) Får se hur många det blir,men än så länge 1 liten plutt!:)

God kväll!

Hej mina vänner!

kvällen är här och en dag till är slut.Har haft strålande solsken idag också så har för det mesta varit ute.Tog mig en liten kvälls kaffe ute alldeles nyss i min ensamhet och satt och läste en tidning.Myspys att kolla på solnedgången!;)

Daniel är iväg med grannen så det är bara mig och Amelia hemma.Maten har jag varit duktig att gjort klart tills han kommer;)

Nu,tänkte jag och Amelia äta lite mat.Orkar inte vänta på gubben!

Hoppas ni haft en fin,fin dag!

Kramar!

Godmorgon!

Godmorgon mina vänner!

Jaha,tror minsann mitt lilla soliga inlägg fungerade ganska väl igår.Solen skiner och det är ytterst skönt ute!:) Mer av den varan tack!

Jaha,händer här hemma idag då?Har lämnat dottern på dagis,och nu städas det för fullt här hemma som alltid.Men givetvis måste vilopauser tas,så då hamnar man ju alltid framför datorn.Why?! Jadu,säg det XD

Nemi,en utav våra honkatter ska nog ploppa ut sina små bebisar idag också.Verkar vara faller.Hon springer runt och pratar som aldrig förr,svårt att ligga still men orkar knappt stå på benen:D Hon har samma beteènde som förra gången så det blir nog minsann bebisar idag eller åtminstonde ikväll! Hela "huset" fullt här hemma! XD

Annars idag då? Hm,jadu.Givetvis hämta Amelia på dagis,sedan blir det väl att sitta ute med grannar och njuta av det fina vädret.Alltid lika trevligt.Vägrar sitta inne!

Nä,dax att ta tag i städningen igen,annars är väl risken stor att man fastnar här!:)

Kramar!

Mer sol åt folket!

Ja,som rubriken låter.Mer sol år folket! Har suttit ute ett par timmar nu efter att jag hämtat Amelia från dagis.Druckit massor av kaffe,rökt alldeles för mycket och pratat en massa strunt! XD Sådant gillar vi!
Förutom det så har det faktiskt inte hänt mycket mera.Städade som vanligt imorses,åt lite frukost,tittade på film och knallade iväg och hämtade dottern.Alltså inte mycket vettigt:) Nu är man bara trött och seg i kroppen,men ändå rastlös.Värst vad pigg och glad man blir av lite sol! Gubben är iväg och handlar lite mat med grannen.Totalt öken i alla skåp så det behövs.Suger att inte ha körkort och vara beroende av andra,men snart så har Daniel det i handen så det är väl bara att vänta.Livet går minsann ut på att vänta,vänta och åter vänta;)

Men oj...sneglade till på klockan och såg att den redan är kvart i sju!Jisses vad tiden flyger iväg!Märkligt,har ju bara suttit still på häcken och...öh,ja...druckit kaffe! Får se om man hinner dra med gubben,dotter och hund på en liten kvällspromenad sedan:) Man får verkligen passa på medans vädret är på topp!

Hoppas ni 1,2 eller 3 har haft en fin dag!

Kramar!

God..Zzzz...Morgon...Zzzz...

Godmorgon mina vänner!

Jaha,ny dag,nya tag.Onsdag idag då och inga som helst planer idag heller. Känner mig så obeskrivligt trött så vet inte vart jag ska ta vägen ibland! Började för en vecka eller två sedan och har ingen aning om vart det kommer ifrån.Visst,jag är ALLTID otroligt trött och grinig på morgonen och måste först få sätta mig ned med min kopp kaffe,min cigg och sedan få vakna vid datorn.Brukar väl ta en sisådär 1 timma eller två.Men dom senaste veckorna har varit hemska!Trött verkligen HELA dagen,orkar knappt stå på benen och skulle väl säkerligen kunna somna vart som helst!:) Men,men...that`s life antar jag.Ingen ide att klaga här inte!

Ja,och där tog hjärnan slut på skrift...hm.Svårt att få fram något att skriva om såhär på morgonkvisten,men jag är iallafalla duktig och försöker.Och nu vill jag verkligen skriva om dagarna men hur ska det gå ihop när man absolut inget har att skriva om?Doesn`t match! XD

Nä,får se om det ploppar upp något under dagen eller ikväll!

Kramar så länge!



Hittade lite äldre bilder på datorn som min morfar hade.Detta är alltså min morfars gamla dator som jag fått:)
Så slänger in en bild på Amelia som liten! <3

Hungrig i fläsket!

Luktar mumma i hela lägenheten så nu kurrar magen lite extra!Gubben har kommit hem och duktig som han är så lagar han maten fast det egentligen borde vara jag;) Han är så duktig så!

Sedan förra inlägget så har det inte hänt särskilt mycket.Vera var här en stund och drack kaffe och höll mig i sällskap.Tiden går ju så mycket fortare när man har någon att fördriva den med.Busade massor med hårbollarna också,så förhoppningsvis så är dom lagom trötta till kvällen.Alltid undrat en sak; Varför ska alla katter ALLTID busa och stojja så himlans mycket kvällstid när resten av familjen försöker sova??En evig gåta och något man helt enkelt får leva med;)Söta är dom iallafall så svårt att bli arg XD

Nä,nu luktar det färdigt här så dax att hugga i!

Kramar!

PS: Tänke slänga in en bild på de små liven,men kom helt plötsligt på att jag satt vid helt fel dator!:S Min pappa har nämligen tagit hem min så han kan laga den för sisådär femte eller sjätte gången!Evigt bråk med dumburken.Så ni får helt enkelt hålla tillgodo;)

I`m bad!

Nä vet du vad!Nu har jag sannerligen lyckats igen!Inget bloggande på länge och ingen motivation till det heller.Sa jag inte att det skulle bli såhär?Va?Va?Va? Tur man känner sig själv såpass väl iallafall! XD
Fast måste nog faktiskt tacka min kära granne för att jag är en duktig flicka och tar mig i kragen igen.Hur länge det kommer hålla denna gången vette tusan,men blev så glad när jag knallade in på min grannes Blogg som jag gör dagligen och såg av en slump att hon följde "Lindito.I huvudet på en norska"!:D Min tanke; Meh,någon som stulit mitt Blognamn?!Nä...det är ju MIN!" XD Så tack C för en liten klackspark i rumpestumpen!

Ja,vad har hänt sedan sist då?Massor,fast egentligen ingenting.Det roligaste är att Daniel nu i Måndags blev anställd och inte längre behöver kallas "praktikanten"! Så nu kanske vi kan börja leva som "normalt" folk och börja planera på "kuligheter"!:) En har redan börjat och hoppas den går vägen bara;) Det återstår att se!
Förutom denna glada nyhet så har det väl inte varit så mycket annat vettigt.Sitter hemma om dagarna som ALLTID,lämnar dotter på dagis,tar hand om djuren och ja,bara är mig själv helt enkelt.Får ju givetvis inte glömma att våren är här,ja nästan iallafall.Så det har blivit endel utevistelser med massor av kaffe och goa grannar.Det tackar man ju inte nej till.Mer sol och värme åt Tidanfolket!XD

Nä,dottern tjatar ett STORT hål i huvudet på mig efter macka så bäst att lyda!:D Hörs sen !

Kramar!

RSS 2.0