Inga ord...

Jag gick med i en grupp på Facebook,tittade på en video som jag absolut INTE skulle tittat på.Nu känns min dag förstörd och jag mår inte bra.Hemska bilder i huvudet just nu och själen gör ont.Extrem djurvän som man är så tar det otroligt hårt på en...Vissa människor vill man bara plåga till döds....

Extremt kall morgon!

God morgon....vill jag säga men inte idag!Här hemma vaknade vi upp till 13 grader inomhus och det kändes INTE ok!!
Givetvis så glömde vi stänga fönstret innan vi gick och la oss igår och med tanke på kylan på nätterna så kan ni ju bara tänka er hur kallt det var?!:S Eller ja,inte var...ÄR! Mina händer och fingrar är stelfrusna och det är en pina!
Men,men...ingen annans fel förutom mitt eget så detta är straffet XD

Jaha,Fredag idag då.Nice! Vad har folket för planer?Solen skiner iallafall så det är ju positivt!;)
Själv så har man nada planer för denna helg.Blir väl som vanligt att uggla vid dumburken och sucka över hu tråkigt man har.Thats`s my life!;)

Nä fy,måste värma händerna.Detta går inte!Burr!

Hörs senare,maybe!

Kramar!

mouse= Dead!

Denna mus som skrämt skiten ur mig i veckor och som gottat sig i mina sopor är nu död!V.I.F lille vän även om du gav mig hjärtklappning ett antal gånger!

Hittade en massa konstiga fläckar på golvet när jag vaknade och undrade vart tusan det kom ifrån.Blev visserligen inte förvånad då vi har katter som dagligen skitar ner med både det ena och det andra!:) Har följt dessa blodspår hela morgonen,tills jag av en slump tittade in bakom köksbordet.Där låg den stackars saten,halv och GANSKA så...ja,död.
Intresseklubben antecknar....men det är sådana JÄTTE intressanta saker som händer i mitt liv så det måste skrivas ner helt enkelt! XD

Kramar!

Fy skäms!!

Se där ja!Där sumpade jag sannerligen allt igen om att bli en flitig bloggare!Hur kunde jag veta att det skulle ske?;D
Jag är helt enkelt bedrövlig!
Fast denna gången tog jag mig i kragen och kom på fötter igen!Yey för mig och min öh....motivation!

Visserligen så har det inte hänt mycket spännande under dessa veckor.Eller jo,en sak som är ganska stor för oss!
Som jag skrev om i ett tidigare inlägg så skulle Daniel ha möte angående en fast anställning på Björkholms.Nu (om inget skiter sig) så är han garanterad en anställning i Mars.Exakt datum när han skriver på papper vet vi inte,men det kan vara vilken dag som helst!! För oss så är det faktiskt en jäkligt big deal då vi haft MASSOR med otur och upp och ned gångar under dessa år.Även fast man känner mig ganska lugnt och lycklig över det hela så vågar man ändå inte "skryta" med det riktigt ännu.Allt kan ju helt plötsligt vända så det känns som om man landar först när papprena är påskriva.Visst,jag kanske inte låter jätte positiv över detta och borde vara överlycklig!Men det är helt enkelt något jag lärt mig under åren; att inte hoppas på för mycket. Blir liksom bara jobbigare då. Men visst tusan är jag otroligt lycklig och glad inombords och drömmer om det ena och det andra!Bara dålig på att visa det;)

Förutom det så har inte mycket annat hänt.Det tråkiga hemma livet rullar på som vanligt:) Väntar på våren!

Kramar!

PS: Våran katt Zindra fick kattungar härom dagen! 3 små kol klumpar och svarta som natten! XD


RSS 2.0