Mer sol åt folket!

Ja,som rubriken låter.Mer sol år folket! Har suttit ute ett par timmar nu efter att jag hämtat Amelia från dagis.Druckit massor av kaffe,rökt alldeles för mycket och pratat en massa strunt! XD Sådant gillar vi!
Förutom det så har det faktiskt inte hänt mycket mera.Städade som vanligt imorses,åt lite frukost,tittade på film och knallade iväg och hämtade dottern.Alltså inte mycket vettigt:) Nu är man bara trött och seg i kroppen,men ändå rastlös.Värst vad pigg och glad man blir av lite sol! Gubben är iväg och handlar lite mat med grannen.Totalt öken i alla skåp så det behövs.Suger att inte ha körkort och vara beroende av andra,men snart så har Daniel det i handen så det är väl bara att vänta.Livet går minsann ut på att vänta,vänta och åter vänta;)

Men oj...sneglade till på klockan och såg att den redan är kvart i sju!Jisses vad tiden flyger iväg!Märkligt,har ju bara suttit still på häcken och...öh,ja...druckit kaffe! Får se om man hinner dra med gubben,dotter och hund på en liten kvällspromenad sedan:) Man får verkligen passa på medans vädret är på topp!

Hoppas ni 1,2 eller 3 har haft en fin dag!

Kramar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0